Stormschade aan uw dak in Oss?

Regen zijn we in Nederland wel gewend. De meeste daken zijn dan ook bestand tegen regen. Een keer in de zoveel tijd krijgen we echter te maken met een hevige storm. Dakpannen kunnen daarbij van het dak afwaaien of andere dakbedekking kan los komen te zitten. Het gevolg van loszittende dakbedekking is vaak een lekkage. Zorg er daarom voor dat u uw dakbedekking snel laat repareren, zodat u lekkage en andere schade aan uw woning, zoals bijvoorbeeld houtrot, voorkomt. Wij zijn werkzaam in Oss en omgeving en zijn bij spoed snel ter plekke.

Zitten er dakpannen los?

Zit er een dakpan los door een storm? Wanneer u een ervaren doe-het-zelver bent, dan kunt u misschien zelf het dak op gaan. Wij raden echter aan om een ervaren dakdekker in te schakelen. Die kan bijvoorbeeld ook achterliggende oorzaken achterhalen, indien die er zijn. Soms raken dakpannen los vanwege verrotte panlatten of andere gebreken in de constructie van het dak. De dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. controleren direct uw hele dak, zodat u bij een volgende storm niet direct weer met schade zit.

Ervaren dakdekker bij stormschade

All-in Dakonderhoud B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in alle soorten daken. Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt, zodat grotere schade wordt voorkomen. Daarom kunt u bij spoed ook in de weekenden contact met ons opnemen. Wij stellen een heldere offerte voor u op, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Met een fotoreportage van onze werkzaamheden geven wij de klant altijd inzicht in wat er precies is gebeurd. Wel zo handig voor de verzekeringsmaatschappij.