Bitumen dakbedekking in Oss

Bitumen is een vloeistof die van nature voorkomt in ruwe aardolie. Bij de verwerking van deze olie worden de verschillende bestanddelen gescheiden, waarna bitumen als zwaarste bestanddeel achterblijft. Qua substantie is het materiaal vergelijkbaar met teer, alleen de herkomst is anders. Bij normale temperaturen is het een vaste stof, maar bij zeer hoge temperatuur neemt de vloeibaarheid toe. Dit maakt bitumen een uitstekende bedekking voor uw dak; omdat de hardheid van het materiaal kan worden aangepast is bitumen een ideaal materiaal dat op vrijwel alle dakvormen kan worden gebruikt.

All-in Dakonderhoud B.V., uw dakdekker in Oss en in de omgeving van Oss, heeft jarenlange ervaring in het werken met bitumen. Woont u in de regio Oss en wilt u meer informatie? U kunt bij ons terecht.

Uw specialist in bitumen

Als u woont in Oss of omgeving en u uw daken gaat aanleggen of renoveren, kunnen onze dakdekkers u voorzien van bitumen dakbedekking. Het plaatsen hiervan vergt een speciale techniek. Na een eventuele primer wordt het bitumen aangebracht, meestal in dakrollen die we in Oss altijd op voorraad hebben. Dit wordt door onze dakdekker door branden of gieten met heet bitumen aan elkaar en/of aan de ondergrond gekleefd. Kunststof wordt door föhnen of lijmen verkleefd. Vaak vindt de afwerking plaats met een ballastlaag van grind of tegels, uiteraard geheel naar uw wens of smaak.