Dakrenovatie Oss

Wilt u uw dak onderwerpen aan een grondige inspectie, of is deze toe aan renovatie? De dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Oss. Maak gebruik van het contactformulier , of neem direct contact met ons op via 073 - 204 58 31.

Functie dakrenovatie Oss

Een dak heeft veel invloed op de waarde van uw woning en uw energieverbruik, en bepaalt ook nog eens hoe uw woning eruit ziet. Zeker met de Nederlandse weersomstandigheden krijgt een dak veel te doorstaan. Harde wind, felle zon, zware regenval en vorst dragen allemaal bij aan slijtage. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes of blaasvorming ontstaan, maar ook ernstigere dingen als doorzakking van de dakconstructie, of lekkage.

Bij dakrenovatie wordt er iets aan het dak vernieuwd. Bij dakreparatie hoeft dit niet het geval te zijn. Zo’n vernieuwing kan bijvoorbeeld zijn dat het dak waterafstotend of energiebesparender wordt gemaakt. Soms is renovatie niet nodig en volstaat een reparatie. Maar zeker als uw dak al een tijd meegaat en deze vaak dezelfde beschadigingen vertoont, kan dakrenovatie een verstandige keuze blijken.

Dakinspectie Oss

Kleine beschadigingen kunnen op lange termijn leiden tot grote beschadigingen en grote onkosten. Door middel van dakrenovatie kunt u dit soort hoge onkosten en onveilige situaties voorkomen. Wacht dus niet te lang wanneer u deze beschadigingen opmerkt, maar trek zo snel mogelijk bij een vakman aan de bel.

Mocht u twijfelen aan de staat van uw dak, brengt All-in Dakonderhoud B.V. deze graag in kaart met een professionele dakinspectie. Het is slim om dit eens in de paar jaar te laten doen. Tijdens zo’n inspectie wordt er bijvoorbeeld gekeken naar beschadigingen in de dakbedekking, en plekken die een risico vormen voor lekkage.

Kosten dakrenovatie Oss

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het type dakbedekking, het soort beschadigingen en de grootte van het dak. Bitumen dakbedekking is bijvoorbeeld veel voordeliger dan dakpannen, en het renoveren van een schuin dak kost veel meer tijd dan het renoveren van een plat dak. U bent gemiddeld zo’n 1000 tot 1600 euro kwijt aan renovatie van een plat dak. Voor een schuin dak kan dat al snel ergens tussen de 4000 en 5000 euro uitkomen.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden, mocht u uw dak willen laten renoveren. Als u ook nog andere dakwerkzaamheden overweegt, is het voordelig om deze te combineren met de dakrenovatie. Denk hierbij aan het plaatsen van Dakisolatie en zonnepanelen, het laten reinigen van uw dak of het vervangen van dakgoten en zinkwerk.

Daarnaast kunt u erop letten dat er geen warmteverlies ontstaat door ongewenste luchtstromen. Laat u verzekeren van een goede luchtdichtheid van het dak. Vraag u ook eens af of het mogelijk is dat er asbest in uw dak zit. Als dit zo is, kunt u er het beste voor kiezen om de hele dakbedekking te vervangen. Tot slot kan het handig zijn om, behalve een dakdekker, ook een architect op het project te zetten. Dit geldt vooral voor hevigere ingrepen.

Contact met All-in Dakonderhoud B.V. voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij All-in Dakonderhoud B.V. bieden we eerlijk advies en kwalitatieve uitvoering, tegen een goede prijs. Onze dakdekkers helpen u graag verder door te informeren over de mogelijkheden en passend advies te geven. Hierbij kunnen we eventueel ook gelijk met u meedenken over andere dakwerkzaamheden.

Zoekt u een vakkundige dakdekker omdat u uw dak wilt laten inspecteren of renoveren? In Oss kunt u bij de dakdekkers van All-in Dakonderhoud B.V. terecht voor iedere klus. Wacht niet te lang, bel naar 073 - 204 58 31 of maak gebruik van het contactformulier en u wordt zo snel mogelijk geholpen.