Dakinspectie in Oss

Woont u in Oss of in de omgeving van Oss en denkt u dat uw dak toe is aan onderhoud? Wanneer u geen zicht heeft op de staat van uw dak, dan kunt u eerst een dakinspectie uit laten voeren. Soms is schade aan uw dak niet zichtbaar, omdat het zich onder het oppervlak van het dak bevindt. Vooral lekkages zijn niet direct merkbaar. Lekkages, maar ook andere mankementen aan het dak kunnen beter zo snel mogelijk ontdekt worden, zodat grotere schade en de kosten die daarbij komen kijken worden voorkomen. In Oss en omgeving kunt u bij All-in Dakonderhoud B.V. kosteloos een dakinspectie uit laten voeren. Wij adviseren om dit jaarlijks te doen.

Dakinspectie: werkwijze

Bij All-in Dakonderhoud B.V. voeren wij een zorgvuldige dakinspectie uit, zodat we geen gebreken over het hoofd zien. Wij vinden het belangrijk dat u zelf ook zicht heeft op de staat van uw dak, daarom maken wij altijd foto’s en video’s. Een dakinspectie omvat onder andere het controleren van de dakbedekking, de naadverbindingen, de hemelwaterafvoeren, de schoorsteen en/of dakdoorvoeren, de nokvorsten, de dakkapellen, dakramen en lichtkoepels. Wij maken een rapport van onze bevindingen, zodat u precies weet wat er aan uw dak moet gebeuren.

Dakonderhoud laten uitvoeren

Na een dakinspectie kunnen wij dakonderhoud en/of dakreparatie voor u uitvoeren. Niet alleen reparatie van lekkages of andere gebreken moet uitgevoerd worden, ook het onderhoud van andere onderdelen van het dak is belangrijk. Het reinigen van uw dak en het vervangen van versleten onderdelen kan grotere schade voorkomen. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken.