Dakisolatie in Den Bosch

Dakisolatie is een goede keus. Lees hieronder alles over dakisolatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Den Bosch? Praat gerust nog even met onze dakdekker in Den Bosch. Hij vertelt u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 073 - 204 58 31. Bel ons gerust.

Dakisolatie: de voordelen

Het belangrijkste voordeel van dakisolatie is kostenbesparing. Met een gasprijs van 1 euro/m3 gas kunt u tussen de €400 en €800 op jaarbasis besparen op de energierekening. Dit varieert en is afhankelijk van uw type dak en de soort isolatie die u laat plaatsen. Op basis van de huidige gasprijs kunt u zelf nog een berekening maken voor dakisolatie in Den Bosch. Nog een aantal voordelen op een rij:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • Omdat er minder CO2 nodig is wordt het klimaat daar ook niet door aangetast. Het is dus goed voor het milieu.
  • Bovendien gaat de waarde van u huis omhoog.

Dakisolatie: kosten

Kosten voor het laten plaatsen van dakisolatie in Den Bosch kunnen variëren van tussen de €1000 en €4500. U kunt de kosten drukken door aanspraak te maken op eventuele subsidies. Deze kunnen tot 30% van de kosten dekken. Subsidies gaan vaak gepaard met bepaalde voorwaarden. Om aanspraak te maken op een subsidie moet u eerst aan deze voorwaarden voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij All-in Dakonderhoud B.V. terecht. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Den Bosch bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Door dakisolatie aan de binnenkant van uw platte dak toe te voegen wordt uw dak goed geïsoleerd en kan uw dak ook meteen gerenoveerd worden. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. Het is ook mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Dit is een goedkope en makkelijke manier van isoleren en is aan te raden wanneer u uw zolder niet vaak gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Uw platte dak kan ook aan de buitenzijde geïsoleerd worden. Dit houdt in dat er isolatiemateriaal op het dak wordt gelegd. De beste optie voor de dakisolatie van uw schuine dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Dit is een klus voor een dakdekkersbedrijf, maar levert enorm goede isolatie op. Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Den Bosch door All-in Dakonderhoud B.V. laten uitvoeren

Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op telefoonnumber 073 - 204 58 31 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.