Uw specialist in dakgoten in Oss

Vaak ontstaan problemen met dakgoten in de herfst. Alle bladeren die van de bomen waaien komen in de dakgoten terecht, met verstopping of lekkage tot gevolg. Dakgoten dienen, vooral in de herfst, dan ook regelmatig schoongemaakt te worden. Dit kunt u zelf doen, maar ook laten doen door een dakdekker of hovenier. Het reinigen van de dakgoot kan eventueel tijdens het dakonderhoud uitgevoerd worden. In Oss kunt u All-in Dakonderhoud B.V. naast dakgoot onderhoud ook inschakelen voor dakgoot reparatie en vervanging.

Lekkage in uw dakgoten?

Heeft u lekkage in uw dakgoot? Lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Een verstopping kan een lekkage veroorzaken. Daarnaast kunnen lekkages ontstaan door kapotte naden of door slijtage van het materiaal. All-in Dakonderhoud B.V. kan uw dakgoten repareren door een nieuwe binnenlaag aan de brengen en eventueel bladvangers te monteren.

Dakgoot vervangen

Wanneer uw dak verouderd is en de dakgoten leveren meer en meer problemen op, dan is het verstandiger om de dakgoten te vervangen. Onze dakdekkers bekijken met plezier wat voor dakgoten voor uw woning geschikt zijn. Er zijn vele soorten en maten, van zink en aluminium, tot hout of kunststof. Elk type heeft voordelen en nadelen. Wij bespreken deze uiteraard graag met u, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.